Menu

Cine suntem < back to home

perspectiva aeriana

Înființată în 2007 de către arhitect Oana Andreea Căplescu firma La Cons 43 Studio s-a ocupat cu lucrări diferite, de la proiecte de locuințe individuale până la ansambluri rezidențiale și de la design interior până la postere tipărite de mari dimensiuni.

Fiecare proiect este tratat cu interes și cu o dorință de inovare, dezvoltând soluții personalizate pentru orice situație. Credem într-o abordare custom made adaptată cerințelor beneficiarilor și pentru aceasta colaborăm cu ingineri cu diferite specializări, experți tehnici, precum și diverși designeri și producători pentru a oferi proiecte și soluții profesioniste integrate.

Ne place sa facem design, fie că este vorba de proiectul unei case sau de realizarea unui scaun, fie că este vorba de elemente de grafică sau de o clădire de mari dimensiuni și apreciem o bună provocare.

Founded by arch. Oana Andreea Caplescu in 2007 the firm took on different jobs that vary from house projects to large apartment buildings and from interior design to wide graphical prints.​

Each project is approached with both interest and a desire to innovate, developing tailor-made solution for every challenge. We believe in a custom made approach that best fits our client demands thus we collaborate with a large array of engineers, designers and manufacturers to offer professional full project solutions.

We like to design, be it a house, a chair, a graphic element or a large building and we appreciate a good challenge.

arhitect andreea oana caplescu

Urmarind atat o cariera in proiectare cat si una academica, arhitect Oana Andreea Caplescu a absolvit UAUIM (Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”) din Bucuresti in 2005 si a devenit doctor in arhitectura in 2011.

Dupa absolvirea cu medalie pentru rezultate meritorii, a devenit membru al OAR (Ordinul Arhitectilor din Romania), a pus bazele propriei firme si de asemenea a devenit asistent universitar in cadrul UAUIM.

Cu o pasiune pentru design, ii place sa experimenteze cu diferite stiluri si cu obiecte de diferite dimensiuni, de la finisajul unui perete pana la o intreaga cladire, gasind solutii profesioniste pentru orice provocare in proiectare.

Pursuing a career in architectural design and also an academic one, architect Oana Andreea Caplescu graduated from UAUIM (Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”), Bucharest in 2005 and got her PhD in architecture in 2011.

After graduating with honors, she became a member of OAR (Ordinul Arhitectilor din Romania), started her own practice and also became a teaching assistant at the University.

Being passionate about design, she likes to experiment with different styles and with objects of different sizes, from a wall treatment to an entire building, finding professional solutions to any design challenge.

preloader